Pauze knop ingedrukt

Dit is de meest gebruikte knop door DJ’s! De ‘play / pause’ knop. Eind maart van dit jaar werd de #play knop keihard ingedrukt. Na twee jaar stilstaan, kon er weer gefeest worden.

In die vijf maanden deed ik 16 #gigs, ruim boven mijn doelstelling van twee per maand! Het bracht me in Assen, Haarlem, Zaandam, Wintelre, Putten, Den Helder, Velsen-Noord, Alkmaar en Amsterdam. Daar verzorgde ik de muziek bij bruiloften, in de horeca, op feesten, bedrijfsevents en begon met een popquiz.

Nu is het nodig om even de #pause knop in te drukken in verband met drukte privé. De komende zes weken even geen DJ HeyFrankie op een feest, event of in de horeca.

Vanaf medio oktober wordt de #play knop weer ingedrukt. Wil je me boeken voor een feest of een ander leuk event, neem gerust contact met me op!

#dj #music #playhard